افتتاح تعمیر یک باب مکتب دخترانه در ولایت لوگر

media-moe
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۴ - ۱۰:۵۲
په لوګر کې د نجونو یو ښوونځي ته ودانۍ جوړه شوه

وزارت معارف، لوگر: تعمیر مکتب متوسطه دخترانه خواجه لغوی ولسوالی خوشی ولایت لوگر افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد.

مکتب مذکور از طریق برنامه اقراء به صورت پخته واساسی در یک طبقه اعمارشده است. که دارای ۱۰صنف درسی، ۲ اتاق اداری، سیستم برق آفتابی، یک حلقه چاه آب اشامیدنی و ۳ غرفه تشناب می‌باشد که با اعمار تعمیر متذکره زمینه آموزش مصون برای شاگردان مساعد گردید.

سید عزیز احمد هاشمی رییس معارف با ابراز خرسندی از ساخت این مکتب افزود: در ولسوالی خوشی به تعداد ۲۲ باب مکتب دخترانه و پسرانه وجود دارد، اما تنها مکتب حضرت بلال فاقد تعمیر می‌باشد.

قابل یاد آوری است که در ولایت لوگر از طریق برنامه اقراء ساختمان ۱۱ باب مکتب دیگر افتتاح وبه بهره برداری سپرده شده اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری برنامه تشخیص نیازهای آموزشی برای کارمندان وزارت معارف

از سوی ریاست انستیتوت خدمات ملکی، با هماهنگی ریاست تشکیلات وزارت معارف و با حضور مسئولان، شخصیت‌های علمی و منسوبان محترم، برنامه آموزشی و معلوماتی به‌منظور تشخیص نیازهای آموزشی و ارتقای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۱۴:۵۴
Background image

برگزاری نشست مشورتی هیئت رهبری وزارت معارف با علما و مهتممان مدارس و دارالحفاظ‌ها در زون شرق

هیأت رهبری وزارت معارف، به ولایت ننگرهار عزیمت نموده و در یک نشست مشورتی با علما و مهتممان مدارس زون شرق دیدار کردند.
در این نشست‌، محترم الحاج مولوی کرامت‌الله آخندزاده، معین تعلیمات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۱۴:۳۹
Background image

به ارزش ۳۰۰ هزار افغانی با یک باب مکتب در ولایت هرات مساعدت ضورت گرفته است

بنیاد خیریهٔ مکتب‌ساز به ارزش حدود ۳۰۰ هزار افغانی، تجهیزات، شامل ۲۰ تخته فرش، ۲۰ لوحه تخته سفید و لوازم برقی را به لیسهٔ حضرت عمر فاروق درمرکز ولایت هرات اهدا نموده است.
مسوولان در. . .

بازگشت به اخبار