اطلاعیه وزارت معارف تصمیم اعطای قرار داد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۴:۴۶
xzczx

به تاسی از فقره ۲ ماده ۴۳ قانون تدارکات، به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت معارف در نظر دارد تا قرار داد پروژه تهیه و خریداری ۱۷ قلم اجناس سیستم آیرکندیشن برای ضرورت ادارات هسته مرکزی این وزارت معارف را از بابت سال ۱۴۰۴ خورشیدی با شرکت خدمات لوژستیکی وهاب امانی واقع کلوله پشته شهر کابل، به قیمت مجموعی مبلغ یک میلیون و ۱۷۴ هزارو ۱۰۰ افغانی اعطاء نماید.

اشخاص حکمی و حقیقی که هر گونه اعتراض داشته باشند، می توانند اعتراض خود را از تاریخ نشر این اعلان تا مدت هفت روز تقویمی طور کتبی همراه با دلایل آن به ریاست تدارکات این وزارت واقع محمد جان خان وات، ده افغانان، کابل، وفق احکام ماده ۵۰ قانون تدارکات ارایه نمایند.

این اطلاعیه به معنای عقد قرار داد نبوده و الی تکمیل میعاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی، قرار داد منعقد نخواهد شد.

ریاست نشرات و روابط عامه

وزارت معارف

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه از اطفال مهاجران عودت کننده در ولایت لوگر

ریاست معارف ولایت لوگر به منظور تثبیت سطح تعلیمی اطفال مهاجران عودت کننده، از ۵۶ تن آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
امتحان مذکور به گونه شفاف و عادلانه اخذ گردید و قرار است اطفال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۷
Background image

بازدید هیئت وزارت معارف از روند نظارت و ارزیابی در ریاست معارف بدخشان

محترم مولوی غلام‌ ربی ربانی، رئیس نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی وزارت معارف، همراه با هیئت موظف معینیت تضمین کیفیت، به‌ منظور بررسی روند نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی، شناسایی مشکلات موجود و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۶
Background image

خلاصه چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- سمنگان:
مساعدت مبلغ ۵۰ هزار افغانی از سوی مردم محل با لیسه ایبک در مرکز ولایت سمنگان.

- ننگرهار:
اعمار دیوار احاطه آمریت معارف شینواری به هزینه ۸۰ هزار افغانی از سوی شماری از اشخاص. . .

بازگشت به اخبار