از 425 تن مجاهدین امارت اسلامی، امتحان تثبیت سویه اخذ شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۹ - ۱۱:۴۸
امتحان تثبیت سویه مجاهدین امارت اسلامی

به سلسله  برگزاری امتحان تثبیت سویه  مجاهدین امارت اسلامی، این بار از 425 تن آنان که تعلیمات شان را به صورت خصوصی انجام داده بودند، امتحان تثبیت سویه اخذ شد.

ابتداء پروسه امتحان با تلاوت چند آیت از کلام الله مجید آغاز شده، سپس مولوی عبدالواحد واحدیار رئیس کمیته امتحانات وزارت معارف ضمن خوش آمدید مهمانان، در مورد پروسه مذکور و طرزالعمل اخذ امتحان یاد شده معلومات ارائه کرد و از اشتراک کنندگاان خواست تا با استفاده از امکانات موجوده در راستای ادامه تعلیمات شان جد و جهد جدی نمایند.

در ادامه، بالترتیب مل پاسوال الحاج شیخ محمد طاهر حلیم، رئیس دفتر و پاسوال مولوی محمد رحمن اخلاص، رئیس انسجام تعلیمی و تحصیلی معینیت اداری وزارت داخله هر یک پیرامون مزایای تعلیم و تربیه و نقش آن در پیشرفت جامعه، صحبت کرده از شاملان امتحان خواستند تا با تلاش زیاد تعلیمات شان را پایان بخشیده تا باشد مصدر خدمات شایانی به مردم و کشور خود شوند.

قرار است که اشتراک کنندگان بعد از ارزیابی و اخذ نمرات معیاری به صنوف دهم و یازدهم مکاتب جذب شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار