از ۲۴ اسد، دومین سالروز پیروزی حق بر باطل و فتح کابل در ریاست های معارف ولایات گرامیداشت به عمل آمد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۵ - ۱۶:۲۳
123

از ۲۴ اسد، دومین سالروز پیروزی و فتح کابل از چنگ نیرو های اهریمنی و اشغالگر خارجی و متحدین آن توسط  م/جاهدین ا.ا. افغانستان در ریاست های معارف سراسر ولایات با شکوه خاص تجلیل و گرامیداشت صورت گرفت.
در این مجالس علاوه از روئسا، رهبری، شماری کثیری از استادان و شاگردان مدارس و مکاتب ولایات، هیئت های رهبری مقامات و سایر ادارات رسمی  ولایت ها اعم از ملکی و نظامی، علمای کرام و نمایندگان مردم نیز حضور داشتند.
در مجالس یاد شده، سخنرانان هرکدام در رابطه به مبارزات ملت م/جاهد و شهید پرور افغانستان در طول تاریخ پرافتخار کشور صحبت نموده، تصریح کردند که تاریخ افغانستان مشهود از مبارزات مردم سلحشور این مرزو بوم در مقابل اهریمنان خارجی بوده که م/جاهدین سر به کف افغان در هر وهله تاریخ، متجاوزین حریم مقدس کشور خویش را متحدانه زیر لوی توحید و بدون هرکدام تعلقات قومی، زبانی و غیره را با دستان خالی به زانو در آورده اند  و با مشت محکم، کوبنده و دندان شکن به آنها جواب قاطع داده و آنها را با شکست مضحک، از وطن آبایی خود رانده اند که یکی هم رویداد افتخار آفرین دو سال پیش در همین روز (۲۴ اسد) بود که نیرو های اشغالگر امریکایی و متحدین آن شب هنگام از وطن ما رخت بسته و دزدانه فرار نمودند که مصداق گفته های مان می باشد که حاضرین محافل مذکور، سخنرانی ها را با احساسات گرم وطندوستی، نعره های ممتد الله اکبر و با اهتزار در آوردن بیرق  مقدس ا.ا. افغانستان استقبال می نمودند.
در لابلای سخنرانی های اقشار مختلف در مجالس، شاگران و اطفال مدارس و مکاتب نیز ترانه ها، مقالات و اشعار میهنی شان را که در وصف این روز خجسته و پر میمنت تهیه نموده بودند به خوانش گرفته که مورد استقبال حاضرین و رهبری ریاست های معارف و مقامات حاضر در مجالس قرار گرفت و هکذا شاگردان مذکور از طرف رهبری ریاست های معارف و مقامات اشتراک کننده، با اهدای تحایف مورد تفقد و شفقت قرار گرفتند.
محافل بزرگداشت از روز آزادی کشور با دعای خیر و فلاح ملت افغانستان و شکوفایی نظام معارف کشور اختتام پذیرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۵۹
Background image

ترمیم ۸۰ پایه میز و چوکی لیسه عبدالعلی مستغنی شهر کابل

ریاست معارف شهر کابل به‌منظور فراهم آوری سهولت های آموزشی و آماده نمودن وسایل درسی برای شاگردان مکاتب با استفاده از وسایل موجود، (۸۰) پایه میز و چوکی دانش‌آموزان لیسه عالی عبدالعلی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۵۹
Background image

معرفی رئیس جدید معارف ولایت خوست 

شیخ‌ مسلمین راشد به‌عنوان رئیس جدید ریاست معارف ولایت خوست طی یک مراسمی رسما معرفی و به کار آغاز کرد.
در این مراسم، علاوه از مسئولان و کارمندان ریاست معارف، محترمان مولوی فیض‌الله جمال. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۵۹
Background image

بهره‌برداری از یک حلقه چاه آب در یکی از لیسه های ولایت سرپل

به‌منظور فراهم‌سازی آب آشامیدنی سالم برای شاگردان و کارمندان لیسه شهید هاشمی در مربوطات ولسوالی بلخاب ولایت سرپل، یک حلقه چاه آب آشامیدنی به‌هزینه ۵۶ هزار و ۹۲۰ افغانی از سوی یکی از. . .

بازگشت به اخبار