از روز جهانی دختر در ولایت دایکندی تجلیل بعمل آمد

media-moe
پنجشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۸ - ۱۱:۲۰
از روز جهانی دختر در ولایت دایکندی تجلیل بعمل آمد!

با حضور رؤسای دوائر دولتی، مسؤلین معارف ولایت دایکندی و صدها تن از دختران دانش آموز طی محفلی با شکوهی از سوی ریاست معارف به همکاری و حمایت مالی موسسه یونسیف از روز جهانی دختر تجلیل به عمل آمد.
سخنرانان این محفل بر حمایت و توجه ویژه به اطفال و خصوصاً دختران تأکید نموده و گفتند: زنان نیم از پیکره جامعه انسانی است بدون حضور زنان و توجه به فرصت های برابر میان مردان و زنان در تمام زمینه ها هیچ جامعه‌ی نمی تواند به رشد وتوسعه پایدار برسند.
محمد جواد افضلی مسئول دفتر ولایتی موسسه یونیسف، با بیان این نکته که اطفال در افغانستان با مشکلات زیادی روبرو اند و بیشترین رنج را دختران متقبل می شوند، افضلی از خانواده ها خواست هیچگاه میان فرزندان شان تبعیض قائل نشوند و فرصت های مساوی را برای تمام فرزندان فراهم نمایند.
همچنین خانم اکبری آمر تعلیمات عمومی ریاست معارف، هدف از برگزاری این محفل را حمایت از دختران دانست و گفت: جهت رفع تبعیض از دختران عزم همه گان را می طلبیم.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۴:۶
Background image

تهداب گذاری ساختمان جدید یک باب مکتب به هزینه ۲۰ میلیون افغانی در ولایت جوزجان

سنگ تهداب تعمیر جدید متوسطه چیدره ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان به ارزش ۲۰ میلیون افغانی با حضور مسئولان ریاست معارف و مقامات ادارات محلی و نمایندگان اداره مهاجرین این ولایت گذاشته شد.
آم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

مساعدت قرطاسیه برای شاگردان یتیم و بی بضاعت مکاتب در ولایت لوگر

برای ۳۰۰ تن شاگردان یتیم و نیازمند در ولایت لوگر، کمک‌هایی در بخش مواد درسی صورت گرفت.
این کمک برای شاگردان مکاتب خواجه محمد اکبر، جویک و سید حسین کمیدان (وابسته به مرکز لوگر) از سوی یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۰:۱۴
Background image

برگزاری سیمینار برای پرسونل اداری ریاست معارف ولایت کابل

سیمینار آموزشی یک‌روزه در بخش‌های پلان‌سازی و تهیه گزارشات اداری و کاری به‌هدف ارتقای ظرفیت، برای کارمندان اداری ریاست معارف ولایت کابل (مرکز و ولسوالی ها) با حضور محترم الحاج مولوی. . .

بازگشت به اخبار