ارایه گزارش سال مالی ۱۳۹۹ ریاست معارف لغمان

media-moe
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۹:۱
د لغمان ولایت پوهنې ریاست د ۱۳۹۹ کال کاري راپور له رسنیو سره شریک کړ

وزارت معارف، لغمان: عبدالله حمیدی رئیس معارف ولایت لغمان در تالار مقام آن ولایت گزارش کارکردها وفعالیت های یکساله ریاست معارف ولایت متذکره را با رسانه ها همگانی ساخت.

در نشست مطبوعاتی که ضمن رییس ورهبری ریاست معارف ولایت لغمان حضور داشتند، رحمت الله یارمل والی ومعاونان مقام ولایت لغمان، مسوولان ادارات ملکی ونظامی، شماری از علمای کرام وبزرگان قومی، نمایندگان جامعه مدنی وخبرنگاران رسانه ها نیز اشتراک داشتند.

عبدالله حمیدی رییس معارف ولایت یاد شده دستاوردها وچالش های موجوده فرا راه معارف لغمان را یکایک بر شمرده و ازحمایت رهبری مقام ولایت و اهالی شریف ولایت لغمان درجهت تطبیق برنامه ها وپلان های مطروحه وزارت معارف به هدف بهبود وضعیت آموزشی در آن ولایت قدر دانی نمود.

در ادامه رحمت الله یارمل والی ولایت، کار وفعالیت ریاست معارف را خوب ارزیابی کرده و در راستای تطبیق پلانهای سال جدید تعلیمی وعده هر گونه همکاری را به ریاست معارف سپرد.

در خاتمه سوالات از جانب خبرنگاران وشاملان مجلس مطرح گردید که از سوی رهبری ریاست معارف به آن پاسخ های قناعت بخش ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۲:۴۳
Background image

دعوتنامه رسانه یی

وزارت معارف در نظردارد تا با حضور رهبری محترم این وزارت و مهمانان عالی رتبه ا.مارت اسلامی افغانستان، ورکشاپ رهنمودی را در پیوند به « اختصاصی سازی امتحان کانکور به اساس رشته بندی » برای. . .

بازگشت به اخبار