اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده در ولایت دایکندی

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۷/۵ - ۱۴:۴
515

ریاست معارف ولایت دایکندی بر اساس طرزالعمل وزارت معارف، به منظور جذب اطفال مهاجرین عودت کننده به مکاتب مربوط آن ولایت، از حدود ۱۷ تن فرزندان هم‌وطنان عودت کننده امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.

مسئولین معارف ولایت دایکندی، هدف از برگزاری این امتحان را شناسایی سطح علمی شاگردان عنوان کرده، اظهار داشتند که«طبق پالیسی وزارت معارف در راستای جذب و حمایت از عودت‌کنندگان، ریاست معارف دایکندی با آغوش باز پذیرای شما عزیزان است تا همگی از نعمت تعلیم بهره‌مند شوند.»

قابل یادآوریست که اشتراک کنندگان بعد از تثبیت سویه تعلیمی شان به صنوف ۷ الی ۱۱ مکاتب رسمی آن ولایت معرفی و به دروس شان ادامه خواهند داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۳:۵۸
Background image

وقف ۶ جریب زمین به ارزش ۶.۵ میلیون افغانی برای یک مدرسه در ولایت لغمان

شش جریب زمین به ارزش ۶.۵ میلیون افغانی برای مدرسه انوار محمدیه مربوط به آمریت معارف ولسوالی دولت‌شاه ولایت لغمان از سوی اهالی منطقه بنگری آن ولسوالی وقف گردید.
مسئولان معارف ولسوالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۳:۹
Background image

توزیع مواد ممد درسی برای شاگردان صنوف تقویتی ولایت فاریاب

ریاست معارف ولایت فاریاب به منظور فراهم سازی تسهیلات لازم  آموزشی و رفع مشکلات شاگردان صنوف تقویتی، برای ۶۲۰ تن شاگردان ۲۰ صنف تقویتی در مرکز و ولسوالی های پشتونکوت، خواجه موسی، خواجه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۲:۴۸
Background image

دیدار هیئت اعزامی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولین معارف ولایت زابل

هیئت اعزامی ریاست دعوت و ارشاد وزارت در جریان سفر رسمی خود به ولایت زابل با مسئولان معارف، آمران و مدیران مکاتب دیدار و گفتگو کرد.
جلسه مذکور با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد، سپس. . .

بازگشت به اخبار