آغاز کار پروژه ترمیمات ریاست معارف شهر کابل به ارزش ۳،۵ میلیون افغانی

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۰:۵۰
nmnbvb

از طرف قاری عبدالباسط حقانی رئیس معارف شهرکابل در حالی که آمرین برنامه ها ‌و منسوبین آن ریاست نیز حاضر بودند، کار عملی بازسازی تعمیر و احاطه ریاست معارف شهر کابل رسما شروع شد.

ترمیمات یاد شده شامل بازسازی تعمیر، رنگمالی و‌کانگریت رهرو ها می باشد، مصارف این پروژه مجموعا ۳،۵ میلیون افغانی تخمین شده که قرار است از بودجه وزارت معارف پرداخت شود.

رئیس معارف شهر کابل در مراسم گشایش کار پروژه های مذکور به مردم اطمینان داد که وزارت معارف متعهد به فراهم آوری سهولت ها برای مراجعین این ریاست میباشد.

قابل یادآوریست که اتمام این پروژه حدود یک ماه زمان خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۴:۳۴
Background image

وقف بیش از ۴ جریب زمین به معارف در ولایت جوزجان 

مسئولین ریاست معارف ولایت جوزجان می‌گویند؛ خانواده صافی در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان، چهار جریب و سه‌صد متر مربع زمین ملکیت خویش را که ارزش مجموعی حدود ۱۷۲ هزار دالر تخمین شده است، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۴:۳۰
Background image

اعلان داوطلبی 

ریاست معارف شهر کابل به تعداد 39 قلم قرطاسیه غیر مطبوع و تونر های پرنتر برای سال 1404 ضرورت دارد، آنعده شرکت های لوژستیکی، تجارتی و فروشگاه های که خواهش قرارداد آنرا داشته باشد، میتواند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۱:۳
Background image

پروژه های ترمیمی ۱۴ باب مدرسه و مکتب در ولایت کندهار آغاز شد

ریاست معارف ولایت کندهار به منظور بهبود و تقویت بیشتر روند آموزشی و فراهم‌سازی تسهیلات بنیادی در بخش تعلیمی و تربیتی در آن ولایت، روند ترمیم مراکز تعلیمی را به ارزش ۷ میلیون و ۵۹۰ هزار. . .

بازگشت به اخبار