آزمون رقابتی جمعی برای۳۵۴ بست اعضای علمی و انکشاف مسلکی معلمین گرفته شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۲:۱۸
998

وزارت معارف به‌ منظور تکمیل ۳۵۴ بست تخصصی اعضای علمی و انکشاف مسلکی معلمین در مراکز و ولسوالی‌های ولایات، امتحان رقابتی جمعی برگزار کرد.
این آزمون با حضور محترم الحاج مولوی اول‌گل ایوبی، رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی، محترم مولوی محمدابراهیم عمری، رئیس  انکشاف مسلکی معلمین و شماری از مسوولان، به صورت شفاف و منظم برگزار شد.
در همین مناسبت، محترم مولوی محمدابراهیم عمری، رئیس انکشاف مسلکی معلمین، گفت: « این بست‌های تخصصی از طریق رقابت آزاد و به گونه شفاف اعلان شده است تا افراد دارای شایستگی های علمی، تخصص مسلکی و تجربه کاری برای تقویت و توسعه هرچه بیشتر نظام آموزشی ملک جذب شوند.»
وی افزود که در تمامی مراحل استخدام، اصل عدالت، شفافیت و شایسته‌سالاری به‌گونه جدی رعایت می‌شود و تلاش بر آن است تا از طریق آزمون‌های رقابتی، افراد مستحق، واجد شرایط و بااستعداد به‌عنوان اعضای علمی انتخاب و مقرر شوند.
به گفته مسئولان، برای ۳۵۴ بست های مذکور، حدود ۶۰۰ تن داوطلبان از ولایت‌های مختلف کشور ثبت‌نام کرده بودند که پس از اعلام نتایج امتحان و تکمیل مراحل قانونی، ۳۵۴ تن افراد متخصص و دارای نمرات عالی برای این بست‌ها برگزیده و مقرر خواهند شد.
رهبری وزارت معارف، ارتقای کیفیت نظام آموزشی، تقویت ظرفیت‌های مسلکی معلمان و جذب نیروی انسانی متخصص را در ادارات مربوطه خویش، از اولویت‌های اساسی خود دانسته و در همین راستا، به جذب افراد متخصص از طریق روندهای رقابتی، شفاف و عادلانه توجه ویژه دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۱:۴۲
Background image

خلاصه گزارش دستاورد‌های ریاست معارف ولایت میدان‌وردگ از بخش مساعدت‌های مردمی در شش ماه گذشته

در شش ماه گذشته، از سوی مردم عام و شوراهای آموزشی، به ۳۱ باب مکتب تحت پوشش آمریت‌های معارف ولسوالی‌های جغتو، جلریز، چک، دایمیرداد، مرکز بهسود، حصه اول بهسود، سیدآباد و مرکز ولایت میدان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۱:۳۲
Background image

اعلان داوطلبی

رياست معارف شهر كابل ضرورت مقدار ۱۸۳٫۹۳۶ كيلو گرام چوب بلوط خشك ميده شده به اندازه بخارى و مقدار ۱۶٫۰۶۵ كيلو گرام چوب ارچه خشك ميده شده به اندازه بخارى براى سال ۱۴۰۵ خويش را که قبلا به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۱:۲۸
Background image

اعلان داوطلبی 

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرايط دعوت مي نمايد تا در داوطلبى؛ پروره تهيه و خريدارى ٩٨٠ جوره لباس څارندوى پسرانه و دخترانه مكمل شاگردان معه ١١ قلم لوازم آن ضرورت رياست تعليمات. . .

بازگشت به اخبار