آغازساخت یک مکتب در ولایت میدان وردگ

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۴۸
5484

سنگ تهداب تعمیر جدید برای لیسۀ عالی گردن دیوال، در ولسوالی حصۀ اول بهسود ولایت میدان وردگ، طی مراسمی در حضور مسوولان معارف، علمای کرام و بزرگان قومی آن ولسوالی گذاشته شد.
 این مکتب به‌صورت اساسی و معیاری در دو طبقه ساخته می‌شود و دارای ۱۶ صنف درسی و اتاق‌های اداری خواهد بود که در حال‌حاضر، طبقۀ اول این تعمیر به هزینه مالی محترم محمد‌آصف اسماعیل‌زاده یکی از معارف دوستان آن منطقه به ارزش بیش از ۶ میلیون افغانی در زمینی به مساحت ۵ جریب اعمار می‌ شود که دارای تمام سهولت‌های لازم خواهد بود.
محترم مولوی محمد عثمان حریت، رئیس معارف آن ولایت ضمن سپاسگزاری از همکاری این هم وطن، گفت: وزارت معارف متعهد است تا با همکاری مردم، زمینه بهتر تعلیم و تربیه را برای شهروندان فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۹
Background image

ارسال تابلیت های کلورین به ریاست معارف ولایت پکتیکا

وزارت معارف به تعداد ۱ میلیون و ۷۰۰ عدد قرص های کلورین را به‌منظور تصفیه و پاک‌سازی آب های آشامیدنی برای شاگردان، به ریاست معارف ولایت پکتیکا تسلیم داد تا شاگردان از بیماری‌هایی که در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

بازگشت به اخبار