وقف دو جریب زمین به معارف در ولایت هرات‌

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۱ - ۱۰:۳
مسئولین ریاست معارف ولایت هرات می گویند: در ادامه کمک های باشندگان این ولایت به معارف، اینک اهالی روستا های: عزیزآباد، باغدشت، مهاجرآباد، زوری‌آباد، بهبود خان، نصرت‌آباد، خواجه عرب، زورآباد، محمد‌آباد و رحیم‌آباد ولسوالی‌‌‌ زاول ولایت هرات، یک قطعه زمین را به ارزش ۳۳۰ هزار افغانی به معارف هرات اهدا نمودند.
به گفته آن ها، مساحت این قطعه زمین دو جریب می‌باشد که به‌ هدف ساخت مکتب در ولسوالی مربوطه شان به معارف اهدا شده است.
رهبری وزارت معارف حمایت های مردم علم پرور کشور و از جمله باشندگان ولسوالی زاول ولایت هرات را به معارف به دیده قدر نگریسته و از آن استقبال می کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به عدم قناعت طلاب از نتایج امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی کشور

بدین وسیله به اطلاع آن عده طالبان العلم مدارس دینی کشور که امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۱:۳۱
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، در ولایت ننگرهار آغاز شد.
در این ورکشاپ، ۱۲۶ تن مدیران و سرمعلمان مکاتب شش ولسوالی آن ولایت اشتراک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۱:۲۶
Background image

افتتاح تعمیر جدید یک مدرسه دینی به ارزش نزدیک به ۴ میلیون افغانی در ولایت غزنی

تعمیر جدید مدرسه دینی محمدیه که کار ساخت آن چندی قبل در مربوطات ولسوالی خواجه‌عمری ولایت غزنی، به همکاری یک نهاد خیریه آغاز شده بود، اینک به اتمام رسیده و طی مراسمی با حضور مسئولین. . .

بازگشت به اخبار