مشاور ارشد مقام وزارت معارف عازم ولایت تخار شد
محترم الحاج مولوی سید غیاثالدین آغا، مشاور ارشد مقام وزارت معارف، بهمنظور تطبیق برنامه های فرهنگی و جمعآوری کتابهای مطالعوی نامطلوب از کتابخانه های مکاتب، عازم ولایت تخار شد.
ابتداء هیئت در جلسه هماهنگی با حضور محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل ابو احمد، رئیس و آمرین برنامه های ریاست معارف، مسئولان معارف ولسوالیها و مدیران مکاتب آن ولایت اشتراک نمود.
در این مجلس رئیس معارف ولایت تخار ضمن خوشآمدید به هیئت مذکور، پیرامون اهمیت و ارزش فعالیت های آموزشی، نقش کتاب در زندگی دنیوی و اخروی و اهمیت آن در رشد فکری نسل جوان صحبت نموده و بر ضرورت نظارت دقیق بر محتوای آموزشی و مطالعوی کتاب ها تأکید کرد.
متعاقبا مشاور محترم مقام وزارت معارف با تأکید بر نظارت دقیق بر کتاب ها و منابع آموزشی، تصریح کرد که معارف مسئولیت سنگینی در قبال آموزش سالم و اسلامی نسل جوان دارد.
هم چنان موصوف از کتابخانههای یک تعداد مکتب های آن ولایت بازدید نموده و در رابطه به تنظیم، نگهداری، استفاده و مطالعه کتابهای مناسب را توصیه نمود.
