دیدار سرپرست وزارت معارف از ولایت پکتیا

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۲ - ۹:۱۹
dsfgsd

الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف در سلسله سفر های ولایتی شان به هدف بررسی وضعیت تعلیمی و تربیتی ولایت های کشور، اینک همراه با تیم معیتی شان وارد ولایت پکتیا شدند.
نخست سرپرست وزارت معارف به مقر ریاست معارف آن ولایت تشریف برده با رهبری و کارمندان آن ریاست دیدار و‌ملاقات نمود.
 ابتدا رئیس معارف ولایت یاد شده حضور سرپرست وزارت معارف را به آن ریاست خوش آمدید گفته و‌پیرامون کار و‌فعالیت های آن ریاست معلومات ارائه نمود.
سپس سرپرست وزارت معارف طی سخنانی مسئولین و کارمندان ریاست معارف را متوجه مسئولیت های شان نمود.
در ادامه هیئت در حالی که از طرف مسئولین ریاست معارف همراهی می شد از یک تعداد مکاتب و از جمله لیسه عالی ببرک زدران و دارالایتام مرکز آن ولایت دیدار کرده و در مورد سهولت های تعلیمی به هدف توانمندی های علمی اولاد وطن که از سوی این وزارت ارائه می شود، معلومات داد.
متعاقبا سرپرست وزارت معارف به مقام ولایت پکتیا تشریف برده با مولوی مهرالله حماد والی و شیخ مولوی صالح محمد فقیر رئیس شورای علمای ولایت مذکور ملاقات نمود.
در این دیدار ، در محوریت تقویه و بهبود وضعیت تعلیمی و تربیتی ولایت متذکره بحث های مفصل صورت گرفت.
در مقابل رهبری مقام ولایت و شورای علماء ضمن حمايت از پلان های وزارت معارف، در جهت تطبیق برنامه های این وزارت به سرپرست وزارت معارف اطمینان دادند.
طبق اجندای این سفر، موصوف با بزرگان و علمای اهل تشیع ولایت متذکره نیز دیدار نمود.
علمای مذکور نیز ضمن تمجید از فعالیت های این وزارت پشتیبانی خود را  از پلان های مطروحه تعلیمی کشور اعلام نمودند

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار