توزیع بیش از ۱۰۰ هزار جلد کتاب درسی برای متعلمین مکاتب مربوط به ریاست معارف ولایت کابل

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۰
515

اخیرا  ۱۰۴ هزار و ۱۵۹  جلد کتاب درسی، طبق سهمیه از طرف وزارت معارف به ریاست معارف ولایت کابل مواصلت کرده که جهت توزیع به شاگردان مکاتب به آمریت‌های معارف ولسوالی های این ولایت ارسال شده است.
به گفتهٔ مسئولان ریاست معارف ولایت کابل؛ کتاب‌های یادشده مربوط نصاب تعلیمی معارف بوده و شامل صنوف اول تا دوازدهم و به هردو زبان( دری و پشتو) می باشند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۸
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- پنجشیر:
به تعداد ۱۹۸ جلد کتاب درسی، یک پایه کامپیوتر نوع (DELL) معۀ یک پایه پرنتر به ارزش مجموعی ۲۵ هزار افغانی، از سوی یک تن از اشخاص معارف دوست برای لیسه بی‌بی آمنه در مرکز ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

با مصرف بیش از ۲ میلیون افغانی سنگ پایه یک مکتب در ولایت بدخشان گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید لیسه بریخم  در ولسوالی شهربزرگ ولایت بدخشان با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس معارف آن ولایت، طی یک مراسم رسمی به زمین گذاشته شد.
این ساختمان که به‌. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۳۳
Background image

برگزاری امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشته در ولایت خوست

ریاست معارف ولایت خوست در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی، امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن را برگزار کرد که در مجموع، ۸۶۴ تن آن ها به مکاتب و ۳۵ تن به مدارس دینی. . .

بازگشت به اخبار