مساعدت وسایل تدریسی برای ۳۹ باب مکتب در ولایت لوگر

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۰
یبسطرطز

برای ۳۹ باب مکتب بازسازی‌شده در ولایت لوگر، از سوی یک نهاد همکار، وسایل دفتری و تدریسی کمک شد که ارزش آن حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار افغانی می‌باشد.
در این کمک، ۹ قلم وسایل ضروری شامل است که به‌زودی به مکاتب نوسازی‌شده توزیع خواهد شد تا در بهبود روند تدریس نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۴:۴۵
Background image

اطلاعیه وزارت معارف  درباره آغاز امتحانات سالانه دارالعلوم‌ها، مدارس رسمی و دارالحفاظ‌ های مناطق سردسیر و نهایت سردسیر ملک

به اساس لایحه وزارت معارف، قرار است امتحانات سالانه دارالعلوم‌ها، مدارس رسمی و دارالحفاظ‌ های مناطق و ولایت‌های  نهایت سردسیر ملک، مطابق جدول زمانی ذیل آغازشود:
۱- امتحانات سالانه صنوف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۳:۳۷
Background image

وقف قطعه زمینی به ارزش ۱ میلیون افغانی برای یک مکتب در ولایت نورستان

به‌منظور اعمار تعمیر لیسه کشتوز نمبر یک در ولسوالی کامدیش ولایت نورستان، یک تن از هموطنان معارف‌پرور، محترم محمد نادر، ۳.۵ جریب زمین خویش را وقف کرده است که ارزش آن حدود ۱ میلیون افغانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۱:۲۷
Background image

روند ارزیابی امکانات آموزش‌های عملی در ۱۰۰ باب مکتب خصوصی شهر کابل آغاز گردید

به‌منظور انجام مسئولیت‌های کاری و تطبیق معیارهای آموزشی، روند نظارت حمایوی و ارزیابی ۱۰۰ باب مکتب خصوصی در شهر کابل از سوی ریاست مرکز ساینس و تکنالوژی تعلیمی وزارت معارف آغاز گردید.
این. . .

بازگشت به اخبار