ایجاد دو باب لابراتور مضامین ساینسی برای مکاتب در ولایت پکتیکا

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۲ - ۱۵:۲۳
fag

به هدف ارتقای سطح عملی و تجربی شاگردان، از سوی مرکز ساینس وزارت معارف برای لیسه های سرخت و جونخیل ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا دو باب لابراتوار مجهز مضامین ساینسی ایجاد گردیده که رسما به بهره‌برداری سپرده شد.

به گفته مسئولین معارف ولایت مذکور، ایجاد صنوف لابراتوار مذکور باعث ارتقا و باکیفیت شدن سطح علمی شاگردان شده و به ایجاد یک فضای تعلیمی بهتر به آن مکاتب مفید واقع شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۶
Background image

یک صدمین جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف دایر شد

یک صد مین  جلسه نوبتی کمیسیون تدریسات وزارت معارف به ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی برگزار شد که در آن اعضای کمیسیون مذکور و نمایندگان ۱۲ ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۳
Background image

در ولایت لوگر برای معلمان و شاگردان صنوف دروس تقویتی مواد درسی توزیع شد

ریاست معارف ولایت لوگر برای ۲۰ تن از معلمین و ۶۰۰ تن از شاگردان مربوط به ۲۰ صنف دروس تقویتی در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت، مواد درسی توزیع نمود.
این مواد درسی شامل ۵ قلم مواد مورد نیاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۱
Background image

پروژه های ساخت و ترمیم مراکز تعلیمی به مصرف بالغ بر ۲۰۰ میلیون افغانی در سه ولایت 

به گفته محترم مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف؛ حسب پلان آن ریاست و فیصله رهبری محترم این وزارت، تیم انجنیران این ریاست جهت نظارت ازروند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به اخبار