گشایش یک باب لیسه نسوان در ولایت سرپل

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۲ - ۱۳:۲
lkj
ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامه گفته است: اخیرا کار ساخت‌و ساز لیسه اناثیه روستای گذر ولسوالی سنچارک آن‌ولایت تکمیل و از سوی مسئولین ریاست معارف ولایت مذکور افتتاح شد.
لیسه یاد شده در یک طبقه اعمار شده که دارای ۸ صنف درسی، ۴ اتاق اداری با تمام ملحقات آن ‌و مجهز با ۱۶۰ سیت میز و چوکی، سیستم آب رسانی و برق آفتابی می باشد.
هزینه ساخت آن مبلغ ۱۵ میلیون و ۷۳۵ هزارو ۶۷۳ افغانی بوده که از طرف یک نهاد حمایت کننده از معارف تمویل شده است.
اهالی منطقه از اعمار مکتب در محله شان اطهار خوشی کردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۲:۵۷
Background image

اهدای ۲ جریب زمین به معارف در ولایت پکتیکا

گزارشات واصله از ریاست معارف ولایت پکتیکا حاکی از آن است که باشندگان ولسوالی شخیل آباد ولایت پکتیکا، اخیرا به مساحت دو جیب زمین را برای ساخت تعمیر مکتب ابتدائیه ابوبکر صدیق( رضی الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۲:۵۳
Background image

گشایش سیستم جدید  فارمت احصائیه معلمان و شاگردان 

به هدف داشتن احصائیه ها و ارقام دقیق معلمان و شاگردان نهاد های تعلیمی ملک، اینک از سوی معینیت تضمین کیفیت با همکاری کارشناسان ریاست سیستم مدیریت معلومات( EMIS ) این معینیت، سیستم درج و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۵:۴
Background image

ملاقات هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولان ریاست معارف و مکاتب ولایت خوست

هیئت اعزامی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف به سرپرستی محترم مولوی بسم الله حسان به‌منظور تقویت هرچه بیشتر فعالیت‌های امر بالمعروف و نهی عن المنکر، با مسئولان ریاست معارف و مکاتب ا.مارتی. . .

بازگشت به اخبار