دکتر "بلخی" از "اریک لورین" خواستار شد:
برگزاری صنوف ارتباطی( Connecting Class) در ولایات افغانستان از سوی "British Council"
وزارت معارف- کابل: دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور در دیدار با "اریک لورین" رئیس "British Council" در افغانستان خواستار برگزاری صنوف ارتباطی(Connecting Class) در ولایات افغانستان شد.
در این دیدار که امروز 19 سرطان به میزبانی وزارت معارف انجام گرفت؛ دکتر بلخی عنوان کرد که ما خواستار حمایت "British Council" از مدارس و تعلیمات اسلامی در دو بخش "ارتباط با مدارس سایر کشورها" و "برگزاری صنوف انگلیسی در مدارس" هستیم.
وزیر معارف همچنان به سفر اخیر خود به انگلستان در ماه جنوری و دیدار با مسئولان "British Council" اشاره کرد و خواستار پیگیری جدی در رابطه تطبیق صحبتهای صورت گرفته در مورد "ترجمه کتب آموزشی کمبریج به زبانهای رسمی افغانستان" شد.
"اریک لورین" نیز در جریان این دیدار ضمن تاکید بر همکاریهای بیشتر با وزارت معارف تعهد داد تا موارد عنوان شده از سوی وزیر معارف را پیگیری کند.
