ساخت تعمیرات جدید برای شماری از مکاتب در ولایت جوزجان

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۵۱
شسطظط

اخیرا کار پروژه‌های ترمیماتی و ساختمانی چهار باب مکتب در ولایت جوزجان، به هزینه نزدیک به ۸ میلیون افغانی با حمایت مالی یک اداره همکار تکمیل و با حضور مسوولان معارف و مقامات ولایت و ادارات محلی در ولایت جوزجان طی نشستی به بهره‌برداری سپرده شدند.
محترم الحاج مولوی عبدالله سرحدی، والی جوزجان، در مراسم افتتاح این پروژه‌ها تأکیدا بر اهمیت تعلیم و تربیه در جامعه گفت: «سرمایه‌گذاری در بخش معارف، زیربنای اساسی پیشرفت و انکشاف یک جامعه محسوب می‌شود و نسل های آینده باید با زیور علم و دانش تربیه شوند تا بتوانند در راستای عمران و آبادی کشور نقش مؤثر ایفا نمایند.»
بالنوبه مسوولان معارف آن ولایت نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های مادی نهاد‌های همکار، افزودند؛  پروژه‌های متذکره شامل اعمار یک تعمیر پنج‌صنفی برای مکتب متوسطه قریه شکرک شهر شبرغان، اعمار تعمیر یک باب مکتب ابتدائیه در قریه بیش‌ اریغ ولسوالی آقچه، اعمار تعمیر پنج‌صنفی مکتب متوسطه چگدلک همراه با دیوار احاطوی در قریه جگدلک شبرغان، و ترمیم مکتب ابتدائیه قریه چکش سربند ولسوالی آقچه می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۹
Background image

نشست علمی و مسلکی با مدیران مکاتب نواحی شانزده‌گانه در ریاست معارف شهر کابل دایر شد

ریاست معارف شهر کابل به‌منظور تنظیم بهتر امور آموزشی، ارتقای کیفیت تعلیم، تقویت امور اداری و افزایش مؤثریت مدیریت مکاتب، یک نشست گستردهٔ علمی، مسلکی و آموزشی را با مدیران مکاتب نواحی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۶
Background image

تطبیق برنامه های ارتقای ظرفیت برای کارکنان اداری ریاست معارف ولایت میدان‌وردگ

 برای ۵۲ تن کارمندان اداری هسته مرکزی ریاست معارف ولایت میدان وردگ، یک نشست علمی و آموزشی سه‌روزه در بخش اداره و مدیریت آغاز شد.
محترم مولوی الحاج عبدالحق حقانی، رئیس معارف ولایت یاد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برای طلاب بی سرپرست مدارس دینی ولایت لـوگر لباس کمک شد

برای ۳۰ تن طلاب بی سرپرست و بی بضاعت مدارس دینی ولایت لوگر، از سوی یک‌نهاد خیریه البسه مساعدت شد.
به گفته مسوولان ریاست معارف ولایت مذکور، بسته‌های البسه یاد شده که ارزش آن حدود ۱۸ هزار. . .

بازگشت به اخبار