انتقال ۱۵۰ جریب زمین از طرف وزارت زراعت و مالداری به وزارت معارف

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۳۱ - ۱۰:۱۶
45

در نشستی که در ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت و مالداری به اشتراک روئسای حفظ املاک و مکاتب وزارت معارف و رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت و مالداری دایر شده بود، به تاسی از حکم مقام عالی رهبری ا/ مارت اسلامی افغانستان مبنی بر حمایت و توسعه زیر ساخت های تعلیمی در وزارت معارف، اینک از طرف وزارت مذکور ۱۵۰ جریب زمین به وزارت معارف رسما انتقال یافت.

اسناد ۱۵۰ جریب زمین که در روستای قلاتی مرکز ولایت غزنی موقعیت دارد، از طرف مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین وزارت زراعت و مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ ملکیت ها و مکاتب وزارت معارف امضا و رسما به این وزارت تحویل داده شد.

رهبری وزارت معارف حمایت های ادارات رسمی و ملت علم پرور افغانستان را از پلان ها و برنامه های تعلیمی و توسعوی وزارت معارف به دیده قدر نگریسته و از آن استقبال و قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۶
Background image

یک صدمین جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف دایر شد

یک صد مین  جلسه نوبتی کمیسیون تدریسات وزارت معارف به ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی برگزار شد که در آن اعضای کمیسیون مذکور و نمایندگان ۱۲ ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۳
Background image

در ولایت لوگر برای معلمان و شاگردان صنوف دروس تقویتی مواد درسی توزیع شد

ریاست معارف ولایت لوگر برای ۲۰ تن از معلمین و ۶۰۰ تن از شاگردان مربوط به ۲۰ صنف دروس تقویتی در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت، مواد درسی توزیع نمود.
این مواد درسی شامل ۵ قلم مواد مورد نیاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۱
Background image

پروژه های ساخت و ترمیم مراکز تعلیمی به مصرف بالغ بر ۲۰۰ میلیون افغانی در سه ولایت 

به گفته محترم مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف؛ حسب پلان آن ریاست و فیصله رهبری محترم این وزارت، تیم انجنیران این ریاست جهت نظارت ازروند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به اخبار