سنگ تهداب مدرسه دینی جامعة عمر ثالث در شهر مزار شریف ولایت بلخ گذاشته شد
به منظور تعلیم و تربیه سالم جوانان و نسل های آینده کشور به روحیه اسلامی و فرهنگ ملی و تقدیم کادر های علمی، صادق و وطن دوست به جامعه، وزارت معارف کماکان تلاش نموده تا با حمایت مردم معارف دوست و علم پرورخویش، به ایجاد مراکز تعلیمی و تربیتی در هر گوشه و کنار کشور مبادرت ورزد.
اینک در ادامه این جد و جهد های مضاعف، کار ساخت مدرسه دینی جامعة العلوم عمر ثالث شهر مزار شریف طی مراسمی آغاز گردید.
در این مراسم علاوه از هیئت های رهبری مقام ولایت بلخ و ریاست معارف، مسوولان ادارات دولتی، عده ی از علمای کرام، مدرسین و طلبای یک تعداد مدارس، بزرگان قومی و شخصیت های با رسوخ ولایت متذکره نیز اشتراک داشتند.
در ابتداء الحاج مولوی عبدالجلیل شهید خیل رئیس معارف ولایت بلخ تشریف آوری مهمانان را خیر مقدم گفته،طی سخنان شان از اعمار مدرسه مذکور و فراهم شدن زمینه های بیشتر آموزش علوم دینی برای جوانان اظهار خرسندی کرد و از شهروندان خواستند تا فرزندان شان را به مراکز آموزشی بفرستند.
سپس معاون مقام ولایت بلخ هم در سخنانش به اهمیت علم و دانش پرداخته و با اشاره به مزایای آموزش علوم عصری و دینی گفت: فراگیری علوم دینی افراد جامعه را از شر منکرات در امان نگهداشته و آنها در دنیا و آخرت رستگار می شوند.
موصوف در راستای تطبیق برنامه های ریاست معارف آن ولایت، به مسوولان ریاست یاد شده وعده هرگونه همکاری را ابراز داشت.
در ادامه چند تن از علماء و نمایندگان مردم ضمن استقبال از ایجاد مدرسه دینی یاد شده، تعهد نمودند که از پلان های مطروحه وزارت معارف و به خصوص ریاست معارف آن ولایت حمایت کرده و در زمینه عملی نمودن آن ها آماده هرگونه همکاری می باشد.
به گفته مولوی جمال الدین وهاج مسوول و مهتمم مدرسه یاد شده، در نظر است مدرسه مذکور به صورت پخته و اساسی در مساحت یک و نیم جریب زمین اعمار شود که در یک زمان ظرفیت هزار شاگرد را دارا خواهد بود.
