فشرده خبر های ریاست های معارف ولایات
▪پنجشیر:
مجاهد غورځنگ مسئول ولایتی جمع آوری معلومات و تثبیت معلمان و مکاتب در دفتر یونیسف با مولانا غلام ایشان حماس رئیس معارف ولایت پنجشیر، در دفترکارش به هدف تثبیت ارقام معلمین و مکاتب بازمانده از ثبت، دیدار کرد.
آقای غورځنگ گفت: آنعده معلمان و مکتب هایی که از ثبت بازمانده اند، اداره یونیسف در هماهنگی با ریاست معارف این ولایت دو باره آنها را تثبیت و ثبت خواهد کرد.
رئیس معارف ولایت پنجشیر از تشریف آوری مسئول ولایتی دفتر A T R یا تمویل کنند یونیسف، قدردانی نموده وعده سپرد که در روندکاری باایشان همکاری لازم مینماید.
▪فراه:
شیرآغا شیرزاد به حیث عضوء مسلکی کیمیا در مدیریت ساینس و تکنالوژی ریاست معارف ولایت فراه، از سوی معاون تدریسی ریاست معارف مذکور معرفی شد.
▪میدان وردک:
دارالحفاظ احمدی در مربوطات روستای«انبوخک» ولسوالی چک میدان وردک، به اثر سیلابها آسیب دیده است.
مسئولان این مدرسه با ابراز نگرانی میگویند: احاطه، برنده، چاه آب و برخی نقاط دیگر این دارالحفاظ، زیان جدی دیده است. این مسئولان از مردم محل و مقام های دولتی میخواهند که این مدرسه را از خطر سیلابها نجات داده، و دوباره آنرا بازسازی کنند.
▪لوگر:
مسابقه مقاله نویسی میان دانش آموزان مکاتب ولسوالی خوشی ولایت لوگر برگزار گردید.
این مسابقه که به کوشش ریاست معارف این ولایت به کمک مالی موسسه «وفا» بین ۲۵ تن از شاگردان لیسه های خوشی، باغیارک و کاریزها دایر گردیده بود، شاگردان لیسه خوشی مقام اول و شاگردان لیسه کاریزها مقام دوم و سوم را از آن خود کردند.
برای برندهگان مقام اول، دوم و سوم، ستایشنامه و پول نقد و برای بقیه، مواد درسی جایزه داده شد.
▪نورستان :
سید رسول عابد، آمر تعلیم و تربیهی ریاست معارف ولایت نورستان، به هدایت رئیس معارف آن ولایت، جهت نظارت و بررسی مکاتب به ولسوالی وایگل این ولایت رفته و نتایج کار خود را با تاج محمد مطمئن رئیس معارف ولایت نورستان شریک ساخت.
در این گزارش آمده که مردم ولسوالی وایگل، به آموزش و پرورش علاقهی زیاد داشته و اولاد های خود را به مکتب می فرستند و خواهان ترقی کشور هستند، اما در بیست سال پسین، حکومت مرکزی هیچ توجهی به این مردم نکرده است، مکاتب این ولسوالی فاقد تعمیر بوده و مواد آموزشی کمتر به دسترس شان قرار گرفته است.
