فراغت ۳۵۰ تن حافظان از مدرسه حکیمیه در ولایت کندهار

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۰ - ۱۰:۱۱
د کندهار ولایت له حکیمیه مدرسې څخه ۳۵۰ تنه زده کوونکي فارغ شول

در مراسمی که به مناسبت فراغت ۳۵۰ تن حافظان قرآن عظیم الشان و طلبای کرام از مدرسه دینی حکیمیه ولایت کندهار دایر گریده بود، الحاج محمد یوسف وفا والی و هیئت رهبری آن ولایت، الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف، شیخ مولوی ندامحمد ندیم وزیر تحصیلات عالی، شیخ مولوی حبیب الله حقانی امام و مبلغ جامعه العمر( رض)، جمع کثیری از علماء و مهمانان از سایر ولایات کشور، مدرسین و اولیای دانش آموزان اشتراک کرده بودند.
محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت و متعاقبا الحاج مولوی حبیب الله آغآ سرپرست وزارت معارف امارت اسلامی افغانستان، ضمن خوش آمدید مهمانان و تبریک به فارغان در پیوند به اهمیت و ارزش علوم، به ویژه علوم دینی در پیشرفت و اصلاح جامعه صحبت نموده، فارغان را متوجه مسوولیت های شان ساخت.
سپس والی و چند تن از مهمانان نیز طی سخنان شان فراغت طلباء را تبریک گفته و از آنان خواستند تا در بخش و تبلیغ ارزش های دین مقدس اسلام و خدمتگذاری هرچه بیشتر برای مردم، سهم خویش را ادا نموده و برای ملت و مملکت خویش مصدر خدمت شوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۹:۳۹
Background image

آغاز امتحانات معیاری شاگردان مکاتب شهر کابل 

به ابتکار معینیت تضمین کیفیت وزارت معارف، یک سلسله امتحانات معیاری از مضامین تعلیمات اسلامی، زبان، کیمیا و ریاضی به منظور بهبود کیفیت تدریس و معیاری سازی امتحانات راه‌اندازی شده است.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۵۰
Background image

۹۳ مین مجلس کمیسیون تدریسات تحت ریاست معین تعلیم و تربیه وزارت معارف دایر شد

۹۳ مین اجلاس نوبتی کمیسیون تدریسات تحت ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی دایر شد که اعضای کمیسیون یاد شده متشکل از نمایندگان،  ۱۲ ریاست مرکزی نیز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۳
Background image

دو خبر ولایتی معارف

سرپل

هیئت اعزامی ریاست مالی و حسابداری وزارت معارف در دیدار با محترم مولوی محمد رحمانی رئیس معارف ولایت سرپل، اهداف سفر شان به آن ولایت را که عبارت از افتتاح سیستم OFFMIS و نظارت از. . .

بازگشت به اخبار