پروسه تزریق واکسین کرونا به معلمین ولایت فراه آغاز گردید

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ - ۳:۳۵
د فراه ولایت ښوونکو ته د کرونا وايروس واکسين لګولو لړۍ پیل شوه.

وزارت معارف، فراه : با توجه به آسیب پذیری بیشتری معلمان وکارمندان معارف در برابر ویروس واگیر کرونا، اینک دور نخست تزریق واکسین کرونا در ریاست معارف ولایت فراه آغازگردید.

وحیدالله شیرانی رییس معارف این ولایت با اظهار تشکر از همکاری ریاست صحت عامه ولایت فراه از تطبیق واکسین وایروس کرونا ابراز خرسندی نموده و از تمامی معلمان وکارمندان معارف خواست تا واکسین متذکره را تطبیق نمایند تا باشد هم خود و خانواده خویش را از بیماری کوید-19 نجات داده باشند.

رییس صحت عامه ولایت فراه نیز با ابراز سپاسگزاری از همکاری های همیشگی رهبری معارف فراه در امر مبارزه با ویروس کرونا، پیرامون مزایایِ دریافت واکسین این ویروس صحبت نموده از خطرات احتمالی آن پس از دریافت واکسین اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

بهبود وضعیت مکاتب در مناطق دور دست از اولویت های وزارت معارف است

‎وزارت معارف، کندهار: محترمه رنگینه حمیدی سرپرست وزارت معارف جهت بررسی وضعیت مکاتب در ولایت کندهار به سلسله دیدار های شان از مکاتب و ادارات این وزارت، این بار از مکاتب شهر کندهار دیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۹:۱۱
Background image

د ثور د اتمې په مناسبت د پوهنې وزارت سرپرستې پيغام

د ثور د اتمې په مناسبت د پوهنې وزارت په استازولي خپلې او د وزارت د مشرتابه نيکې هيلې، د افغانستان مجاهد اولس ته وړاندې کوم.

په ۱۳۷۱ کال د ثور په اتمه د کمونيستي حکومت پر وړاندې د. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۴:۵۵
Background image

مساعدت شورای مردمی هوفیان شریف

وزارت معارف، پروان: به ارزش بیشتر از یک میلیون افغانی از طرف شورای مردمی هوفیان شریف برای استادان و مسئولین مکاتب پسرانه و دخترانه شهر چاریکار مساعدت صورت گرفت.

در محفلی که به همین. . .

بازگشت به اخبار