وزیر سرپرست معارف از ریاست عمومی منابع بشری و انکشاف اداری این وزارت دیدار کرد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۲ - ۱۷:۱۷
د پوهنې وزارت سرپرست وزیر الحاج مولوي حبیب الله آغا د بشري سرچینو او اداري پراختیا لوی ریاست څخه لیدنه وکړه

الحاج مولوی حبیب الله آغا وزیر سرپرست معارف از شعبات مختلف ریاست عمومی منابع بشری و انکشاف اداری وزارت معارف دیدار کرد.
 وی ضمن تعارفات،  کارمندان ریاست یاد شده را در جهت پیشرفت و انکشاف معارف به صداقت و اخلاص در وظایف شان تشویق نموده و هدایت داد تا مسئولیت های خود را به وجه احسن انجام داده و وجایب شان را در رابطه به تعلیم ادا نمایند.
متعاقبا رهبری ریاست عمومی منابع بشری این وزارت تشریف آوری وزیر سرپرست معارف را خوش آمدید گفته و تعهد نمودند  که وظایف و مسئولیت های شان را با اخلاص و ایمانداری انجام داده و در زمینه رشد و تقویه تعلیم و تربیه در کشور از هیچ گونه تلاش و خدمت دریغ نمی ورزند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۴:۵۰
Background image

چند خبر کوتاه از کارکرد های ریاست های معارف ولایت ها

غور

محترم مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف اخیرا به ولایت سفر نموده، ضمن بازدید از یک تعداد مکاتب ولسوالی های لعل سر جنگل و فیروز کوه، وضعیت تعلیمی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

مروری بر چند خبر مختصر از فعالیت های معارف ولایت ها

کابل

تیم تخنیکی ریاست معارف ولایت کابل از جریان امور ترمیماتی و باز سازی برخی پروژه های معارف در ولسوالی های خاک جبار و فرزه دیدن نموده و در صحبت با مسئولان ساختمانی بر کیفیت کار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۹:۳۹
Background image

آغاز امتحانات معیاری شاگردان مکاتب شهر کابل 

به ابتکار معینیت تضمین کیفیت وزارت معارف، یک سلسله امتحانات معیاری از مضامین تعلیمات اسلامی، زبان، کیمیا و ریاضی به منظور بهبود کیفیت تدریس و معیاری سازی امتحانات راه‌اندازی شده است.
در. . .

بازگشت به اخبار