فشرده چند خبر از ریاست معارف ولایت کابل
کارمندان ساحوی موسسه حمایت از اطفال و آمر معارف ولسوالی موسهی از سیستم آب رسانی فعال شده در پنج مکتب که از سوی موسسه متذکره تمویل شده، بازدید کردند. مسوولان معارف از کار پروژه و سیستم آب رسانی ابراز قدردانی کردند.
▪هیئت مشترک ریاست معارف ولایت کابل و موسسه حمایت از اطفال در افغانستان، از جریان کار های ترمیماتی ۶ باب مکتب در ولسوالی موسهی که کار آن به حمایت مالی موسسه یاده شده صورت می گیرد، دیدن نموده و در مورد بهبود روند کار، برای شرکت قرار دادی هدایت های لازم انجام داد.
▪طی محفلی با اشتراک هیئت رهبری ریاست معارف ولایت کابل، علمای دینی و اعضای خانواده های فارغان، دستار فضیلت بر سر ۵۲ تن از حافظان قرانکریم مدرسه جامعة دارالقرآن در ولسوالی چهارآسياب گذاشته شد.
سخنرانان در این محفل، فراغت حافظان متذکره را تبریک گفته و از خانواده ها تقاضا نمودند که فرزندان خود را به مراکز تعلیمی بفرستند و بدین وسیله مسوولیت های خویش را در راه خدمت به وطن و مردم ادا نمایند.
▪تیم مشترک نظارتی اداره محلی موسسه یونیسف و ریاست معارف ولایت کابل از جریان سیمینار میتودیک که از سوی موسسات یونیسف و OCCD برای معلمان صنوف تعلیمات محلی و تسریعی در ولسوالی موسهی برگزار شده بود، نظارت به عمل آورد.
▪آخیرآ قاری شوکت الله به صفت مدیر متوسطه ذکور باریکاب ولسوالی قرباغ مقرر و رسما به کار آغاز نمود.
آمر معارف ولسوالی یاد شده تقرری موصوف را تبریک گفت.
