داد خواهی پیرامون رسیدگی به مشکلات معارف ولایت تخار
وزارت معارف_تخار: موسسه انکشاف وتغیر زنده گی زنان در هماهنگی ریاست معارف ولایت تخار داد خواهی تلویزیونی مبتنی بر شواهد ومدارک پیرامون رسیده گی به مشکلات معارف را با حضور حسام الدین نظری آمر تعلیمات عمومی وسرپرست ریاست معارف تخار، فعالین مدنی و رسانه ها تدویر نمود.
هدف از این برنامه داد خواهی و رسیدگی به مشکلات بیشتر از ۱۰ مکتب در شهر تالقان و ولسوالی رستاق از سوی این موسسه گفته شده ومشکلات موجود در این مکاتب را طی پریزنتیشن با مسولین معارف شریک ساخته اند.
حسام الدین نظری ضمن صحبت در مورد جایگاه و ارزش کمیته های داد خواهی در ولایت تخار افزود: در شرایط کنونی اگر دروازه مکتب بسته شود دروازه ترقی، پیشرفت، انسانیت و مدنیت بسته خواهد شد.
رهبری معارف تعهد دارد تا مشکلات که نه تنها کمیته دادخواهی از مکاتب جمع آوری نموده بلکه به بیشتر آن رسیده گی جدی نمایند.
آقای نظری همچنان یاد آور شد که تلاش های کمیته داد خواهی را با معارف تخار نادیده نمیگیریم اما خواست ما از کمیته های دادخواهی اینست که گزارش های که از مشکلات معارف جمع آوری میکنند منصفانه انعکاس بدهند.
