تفاهمنامه ساخت سه باب مکتب در ولایت‌های بدخشان و نورستان با سفارت هند امضا شد

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۵ - ۱۸:۰
په بدخشان او نورستان ولایتونو کې د دریو ښوونځیو جوړولو هوکړه لیکونه د هند سفارت سره لاسلیک شول

وزارت معارف، کابل: مقام‌های وزارت معارف، وزارت اقتصاد و سفارت هندوستان مقیم کابل، تفاهمنامه‌‌ی ۳ پروژه از سلسله پروژه‌های انکشافی با تأثیرات بلند اجتماعی کمک کشور هندوستان برای افغانستان را طی یک نشست مشترک خبری با حضور نمایندگان ولایت های بدخشان و نورستان؛ در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت، امضا کردند.

عبدالسبحان رووف، معین مالی و اداری وزارت معارف گفت که این سه پروژه به ارزش مجموعی ۹۰۰ هزار دالر امریکای است که شامل اعمار دو باب مکتب نسوان در ولسوالی مایمی ولایت بدخشان و یک باب مکتب ذکور در مرکز ولایت نورستان است. وی تصریح کرد که با تکمیل شدن این پروژه‌ها زمینه‌ی فراگیری آموزش در محیط مصوون برای شاگردان مکاتب متذکره فراهم می‌شود.

معین مالی و اداری وزارت معارف از همکاری‌ و هماهنگی مصطفی مستور، وزیر اقتصاد و کمک‌های هندوستان در بخش‌ تعلیم و تربیه سپاس‌گزاری نموده، وعده نمود که وزارت معارف در راستای نظارت و تطبیق به موقع این پروژه‌ها به صورت جدی تلاش می‌کند. قرار است، این پروژه‌ها تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی تطبیق شود.

همزمان با این، وینی کمار، سفیر هندوستان مقیم کابل ضمن یادآوری از مهمترین کمک‌های این کشور به افغانستان گفت که در حال حاضر هندوستان به تمویل پروژه های کوچک با تاثیرات بلند اجتماعی در افغانستان تمرکز دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

کمک مواد بهداشتی  به ریاست معارف ولایت غور

 
وزارت معارف، غور: موسسه وُرلد ویژن (world vision) مقیم ولایت غور در ادامه همکاری های شان ریاست معارف این ولایت را مواد بهداشتی کمک کرد.

استاد میراحمد حسینی سرپرست ریاست معارف غور از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۵:۲۰
Background image

افتتاح تعمیر یک باب مکتب ابتدائیه در ولایت ننگرهار

وزارت معارف، ننگرهار: تعمیر مکتب ابتدائيه څیرو ولسوالی چپرهار ولایت ننگرهار افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

در محفل افتتاح تعمیر این مکتب، بر علاوه مسوولین معارف، متنفذین قومی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۲۰:۲۰
Background image

پیام تعزیت 

سوگمندانه با تالم فراوان و تاثرات عمیق قلبی اطلاع حاصل نمودیم که پروفیسور اسدالله محقق جهانی، معین اسبق نصاب تعلیمی و تربیه معلم و مشاور مقام وزارت معارف به اثر مریضی که عاید حال شان. . .

بازگشت به اخبار